ИЗВЕШТАЈ О СПРОВЕДЕНОЈ ОБУЦИ НА ТЕМУ: ПРИМЕНА НОВОГ ЗАКОНА О АРХИВСКОЈ ГРАЂИ И АРХИВСКОЈ ДЕЛАТНОСТИ » IMG-449ab3075f81570e8e4727a9e206cbcf-V

IMG-449ab3075f81570e8e4727a9e206cbcf-V
IMG-449ab3075f81570e8e4727a9e206cbcf-V.jpg

Komentari nisu dozvoljeni